Pagina
Menu
U bent hier: Welkom > Kunstenaars > Steven Rutgers

Steven Rutgers

Steven Rutgers studeerde aan de Wackers Academie (1999-2004), waar een breed scala aan onderwerpen in diverse technieken behandeld werden. Hij kreeg hier les van onder meer Maarten Welbergen, Sam Drukker en Gyula Somos. Tijdens zomervakanties op een kunstenaarskasteel in Hongarije bekwaamde Steven zich verder in het schilderen met aquarelverf. Toen hij  daar bij toeval een dode mannetjesputter vond en daarvan een studie maakte die bijzonder goed lukte, werden dieren steeds vaker een geliefd onderwerp. Steven heeft het schilderen van kreeften inmiddels zo goed in zijn vingers dat hij die ook schildert vanuit zijn fantasie. Stadslandschappen schildert hij meer naar de waarneming. De laatste jaren schildert hij vooral vogels, zowel realistisch als imaginair.

Sinds enkele jaren werkt Steven veel samen met vogelaar Arjan Dwarshuis, die het wereldrecord vogels spotten op zijn naam heeft. Sinds hun samenwerking is de vogelwereld voor Steven nog groter, exotischer en interessanter geworden. Samen hebben ze een succesvol project uitgevoerd dat aandacht vroeg voor de bedreigde grutto en hebben ze een expositie georganiseerd om de schoonheid van vogels in het algemeen onder de aandacht te brengen, waarbij bovendien de Vogelbescherming gesteund werd.  Steven schildert graag in opdracht in vrijwel alle schildertechnieken. Niet alleen vogels, ook andere dieren zijn mogelijk, realistisch of meer vanuit de fantasie. Verder schildert hij ook stadsgezichten.

Steven Rutgers schildert in elk gewenst formaat.

Dieren in aquarel/mixed media.

Standaardformaten:

30 x 40 cm = € 750,-

40 x 50 cm = € 900,-

50 x 60 cm = € 1050,-

50 x 70 cm = € 1200,-

60 x 80 cm = € 1350,-

Prijzen zijn inclusief Barth wissellijst (1,5 cm dikte frame) met gewoon glas, hout of zwart geschilderd. Dikkere Barth lijst (2,5 cm) EN - OF  museumglas (Clarity) geeft een meerprijs van € 100,- tot € 250,- , afhankelijk van het formaat. Stadslandschappen in olieverf op linnen vanaf € 1000,-  zonder lijst.

 

Interesse?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op:

* = (verplicht)


Uw gegevens

Captcha overtypen (spambeveiliging)

 

Pagina
Menu

Laatste update: 09-06-2020

top

2021 © CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login