Pagina
Menu
U bent hier: Welkom > Kunstenaars > Jannes Koetsier

Jannes Koetsier

Jannes Koetsier is in 2003 afgestudeerd aan Minerva, Academie voor Beeldende Kunst te Groningen. Daarna heeft hij de opleiding docent Beeldende Kunst gedaan aan voornoemde Academie. Zijn werk is figuratief met de nadruk op ambacht en techniek. Jannes Koetsier hecht grote waarde aan verfbehandeling, anatomie en compositie.
Het plezier van het schilderen met olieverf is voor Jannes een motivatie om te schilderen. Een schilderij is geslaagd als het schilders plezier af te zien is aan het eindresultaat. De verf mag gezien worden en is soms nadrukkelijk aanwezig in het werk van Koetsier.

Een geschilderd portret leeft!

Er zit beweging en dynamiek in een schilderij. Dat komt mede door de schilderstoets. En omdat het geen momentopname is, zoals een foto, maar een registratie van een gezicht gedurende langere tijd. Daardoor komt de geportretteerde echt tot leven. Met een persoonlijke benadering maakt hij portretten van uw dierbaren en uw huisdieren.

Jannes Koetsier schildert uw portret in diverse formaten

Olieverf op paneel, h. 30 x 24 cm: Prijs: € 790,-

Olieverf op paneel, h. 50 x 40 cm: Prijs: € 1.350, -

Olieverf op paneel, h. 70 x 50 cm: Prijs: € 1.750, -  

Andere formaten in evenredigheid daarvan afgeleid.

 Dit geldt voor enkele portretten. Groepsportret is formaatprijs plus toeslag aantal geportretteerden. Een toeslag van € 200, -wordt berekend voor elke extra persoon.

 

Interesse?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op:

* = (verplicht)


Uw gegevens

Captcha overtypen (spambeveiliging)

  

Pagina
Menu

Laatste update: 09-06-2020

top

2021 © CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login